• Ribarska zadruga OSTRIGA
 • Ribarska zadruga OSTRIGA
 • Ribarska zadruga OSTRIGA
 • Ribarska zadruga OSTRIGA
 • KOČARICA
  Nudimo proizvode ribarstva od povlačnih mreža. U ponudi od povlačnih mreža imamo...

  detaljnije >
 • MREŽE
  U ponudi imamo proizvode izlovljene mrežama stajaćicama, a to je prvenstveno...

  detaljnije >
 • DREŽDA – RAMPON
  U ponudi proizvoda drežde – rampona su prvenstveno školjkaši...

  detaljnije >
 • ŠKOLJKE
  Kao što nudimo školjke od drežde – rampona tako nudimo i od 10-ak ronioca...

  detaljnije >
 • PLIVARICA
  Za malu plavu ribu ( srdele, inćuni, skuše, lokarde,...) koristimo plivarice...

  detaljnije >

Izlov i prodaja ribe - morskih plodova, Zadruga Ostriga, Umag - Istra

Ostriga, zadruga za ribarstvo i trgovinu osnovana je 2004.godine.

Od 2004. Do 2009. Godine poslovali smo prvenstveno na hrvatskom tržištu, točnije sa okolnim restoranima i veletržnicama ribom. Od 2009. godine, od koje smo ujedno i postali vlasnicima zemljišta i postojećeg objekta uz čiju se rekonstrukciju i adaptaciju ušlo u projekt primarnog cilja zadruge – izvoza ribe i plasiranja ribarskih proizvoda u zemljama EU.

Od sredine 2013. godine, kada je projekt priveden kraju izvozimo ribu i morske plodove te ih plasiramo na europskim veletržnicama kao i grosistima ribom pod izvoznim brojem 3107, osim izvoznog broja za ribu, vlasnici smo i odvojenog objekta u kojem imamo otpremni centar za školjkaše, tj. Centar za pročišćivanje školjki, pod odobrenim veterinarskim brojem 1755.

U fazi je izgradnja novog otpremnog centra za pročišćavanje školjkaša u neposrednoj blizini našeg skladišta u Umagu, Ungariji, realizacija tog projekta je predviđena krajem 2016. godine.

U našem vlasništvu su također i 2 kamiona, nosivosti 7t i 2,5t, te kombi za brži i lakši prijevoz ribe. Ribarska zadruga broji 5 zaposlenih od kojih su 2 skladištara, 2 administratora i upravitelja.

Trenutno brojimo 27. članova i oko 40-ak vanjskih suradnika, s kojima ostvarujemo uspješan poslovni odnos što dokazuju i ostvarenja zacrtanih ciljeva zadruge kao i trend rasta, svaka je godina bolja od predhodne.

U ponudi proizvoda ribarstva su riba iz mreže koćarice, dredže – rampona, plivarice, mreža stajaćica te proizvodi izlovljeni ronjenjem, otvoreni smo za sve vrste suradnje, kojom garantiramo kvalitetom i svježinom naših proizvoda.